-->

Extreem geval van verkeersagressie in Antwerpen: Man (24) levensgevaarlijk gewond

Extreem geval van verkeersagressie in Antwerpen: Man (24) levensgevaarlijk gewond
Zaterdag 29 December 2018 - 14:31   I   Foto: Photonews   I   door Fabian Morren

In de Antwerpse tentoonstellingswijk is een 24-jarige man levensgevaarlijk gewond geraakt na een vechtpartij op straat in de Camille Huysmanslaan. Het Antwerpse parket spreekt tegenover Belga van een zwaar geval van verkeersagressie.

Het slachtoffer was uit zijn wagen gestapt nadat de andere chauffeur vermoedelijk een banale verkeersovertreding had begaan. Die bestuurder stapte ook uit zijn wagen en deelde een vuistslag uit aan het slachtoffer. De man viel op de grond en kreeg nog verschillende stampen achterna op het hoofd.

Ondanks de tussenkomst van getuigen bleef de man het slachtoffer stampen. Het slachtoffer, een 24-jarige man van Spaanse afkomst, was wellicht al buiten bewustzijn na de eerste vuistslag. Hij werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kon de andere dader oppakken. Het gaat om een 23-jarige Turk, eveneens woonachtig te Antwerpen. De verdachte werd deze middag al voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die hem vervolgens liet aanhouden.

TAGS  I  Politie  I  Antwerpen