James Cooke ziet het somber in: "Ik ga niet lang leven" Buitenland
Buitenland

James Cooke ziet het somber in: "Ik ga niet lang leven"

James Cooke ziet het somber in: "Ik ga niet lang leven"

James Cooke vertelt in het Heilig Huis van Hanssen dat hij denkt niet lang te zullen leven. Hij kijkt daarvoor immers naar zijn eigen familie.

“Hartinfarcten zit in de familie, ik heb eigenlijk wel schrik om iets mee te maken. Ik heb schrik dat mijn leven vroeg voorbij zal zijn. Misschien is dat ook een reden waarom ik nu heel veel doe”, zegt James. “Mijn mama heeft bijvoorbeeld een hartinfarct gehad, het is ook wel zo dat ik geboren ben met een probleem aan mijn hart. Dat zijn zo allemaal van die dingen waardoor je het ergste gaat denken. Ik ben geen hartpatiënt, maar ik ben wel geboren met een hartklep die niet goed sloot. Dat hart heeft mij altijd al achtervolgd."

"Ik heb ook vrij vroeg aan mijn hart geopereerd, ik zag blauw bij de geboorte. Mijn zus keek over het wiegje en zei ‘is die smurf mijn broer?’. Ik ben blauw geboren omdat ik niet genoeg lucht kreeg ofzo. Ik weet niet hoe dat komt dat ik dat zo hard denk, maar ik denk gewoon dat ik niet zo lang ga leven. Ik zou dat echt wel jammer vinden, ik leef namelijk zo graag. En daarom ook dat ik net zo hard leef omdat ik denk ‘komaan, we pakken alles wat er te pakken is."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws