Mede-initiatiefneemster Kyra Gantois wijst Anuna De Wever terecht: "Je wil te veel" Royalty
Royalty

Mede-initiatiefneemster Kyra Gantois wijst Anuna De Wever terecht: "Je wil te veel"

Mede-initiatiefneemster Kyra Gantois wijst Anuna De Wever terecht: "Je wil te veel"

Kyra Gantois is mede-initiatiefneemster van de klimaatmarsen. Toch staat ze voortdurend in de schaduw van Anuna De Wever.

Zo zat Anuna De Wever deze week in Gert Late Night, maar van Kyra was geen spoor. Ze vindt dat ze daar ook recht op heeft. "Ja, dat wel, dat kan ik eerlijk zeggen. Daar hebben we het al vaak over gehad. We zijn samen gestart, ik doe even veel werk, ik heb even veel verplichtingen, maar ik krijg er niet die aandacht voor", vertelt Kyra in Het Nieuwsblad.

"Niet dat ik de aandacht op zich wil, of dat de media zich met mijn liefdesleven of zo moeten gaan bezighouden, maar mensen denken nu vaak dat ik veel minder doe dan Anuna en dat is niet zo. Dan heb ik ook het recht om erbij te zitten in zo’n programma. Anuna moet daar op aandringen, vind ik, maar zij zegt dat ze er ook niets aan kan doen dat ze alleen haar vragen."

Anuna heeft ook een andere uitstraling dan Kyra. Ze is een tikkeltje arrogant. "Ja, dat zie ik soms ook wel. Dat ze wat te veel wil. Och, dat is gewoon de leeftijd volgens mij. We schelen twee jaar. Dat komt wel goed."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws