'The voice'-winnaar Ibe kondigt meteen groot nieuws aan Buitenland
Buitenland

'The voice'-winnaar Ibe kondigt meteen groot nieuws aan

'The voice'-winnaar Ibe kondigt meteen groot nieuws aan

Ibe Wuyts (17) is de winnaar van 'The voice' geworden. Hij was de grote favoriet en heeft die favorietenrol ook waar kunnen maken. Hij laat meteen ook weten dat er een eerste single snel zit aan te komen.

"Ik voel veel en niks tegelijk", lacht Ibe in Het Nieuwsblad. "Ik ben vanavond niet begonnen met het idee dat het de finale is of denkende aan die titel en die grote prijs. Dat zorgt alleen maar voor stress. Ik dacht: Dit is een liveshow, het moet gewoon goed zijn.”

Ibe is al bezig met eigen nummers en wil zo snel mogelijk zijn eerste single uitbrengen. "Ik kan moeilijk een halfjaar wachten, want dan is het momentum van The voice voorbij", beseft hij. “Van muziek mijn job maken, is mijn droom én doel. Ik ga een nieuwe piano kopen. En dan wil ik ook nog eens op reis gaan of een nieuwe telefoon kopen. Maar ik ga niet alles in een keer uitgeven, hoor.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws