Jean-Marie Dedecker heeft zeer slecht nieuws voor kiezers van Vlaams Belang Politiek
Politiek

Jean-Marie Dedecker heeft zeer slecht nieuws voor kiezers van Vlaams Belang

Jean-Marie Dedecker heeft zeer slecht nieuws voor kiezers van Vlaams Belang

Jean-Marie Dedecker denkt niet dat het cordon sanitaire rond Vlaams Belang zal gebroken worden. Dat zei hij tegenover de Waalse zender RTL-TVI.

"Alles zal zijn zoals anders: de debatten zullen verdergaan en uiteindelijk stoppen, en over zoveel maanden zullen we hetzelfde doen, omdat het cordon sanitaire gehandhaaft blijft", aldus Dedecker.

Het cordon is volgens Dedecker een levensverzekering voor de traditionele partijen, die zo aan de macht kunnen blijven. “Zolang het cordon bestaat, zullen die partijen bij elkaar komen en luistert men net naar de vraag om confederalisme”, zegt Dedecker.

"We zullen terug hetzelfde krijgen: alle verliezers zullen aanschurken tegen elkaar, en zeggen dat het wel voorbij zal gaan. Dat is de dood. We zijn nu al 25 jaar bezig met het uitsluiten van Vlaams Belang. Zolang het cordon sanitaire niet opgeheven wordt, blijven we met dergelijke toestanden geconfronteerd worden. ”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws