VRT doet wilde plannen met Gert Verheyen uit de doeken Sport
Sport

VRT doet wilde plannen met Gert Verheyen uit de doeken

VRT doet wilde plannen met Gert Verheyen uit de doeken

Gert Verheyen verraste dinsdag vriend en vijand door een aanbod van Club Brugge naast zich neer te leggen. Verheyen opteerde voor een terugkeer als analist.

Verheyen zal vanaf binnenkort opnieuw op televisie te zien zijn als analist, en dus niet als hulptrainer van Club Brugge. Verheyen gaat voor Proximus Sport en de VRT werken.

Bij de VRT hebben ze alvast wilde plannen met Verheyen. "We zijn heel blij dat we Gert kunnen toevoegen aan onze vaste ploeg van analisten voor Extra Time op Canvas en de grote voetbaltoernooien, zoals Euro 2020, op Eén", aldus Pieter De Windt, hoofdredacteur van Sporza.

Verrassende keuze

"Hij is een voetbalkenner met een uitgesproken mening en een absolute topper in zijn vak", voegt De Windt er nog aan toe. "Het is ook voor mezelf een verrassende keuze", legt Verheyen zelf uit. "Als ex-speler van Club Brugge was het aanbod van Club heel aanlokkelijk, maar na grondige overwegingen ben ik erg blij dat ik de knoop heb doorgehakt."

"Terug naar Club gaan zou misschien als thuiskomen gevoeld hebben. Maar terugkeren naar Sporza, Woestijnvis en Proximus is voor mij ook helemaal thuiskomen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws