Jolien Verschueren meldt prachtig nieuws na hersentumor Sport
Sport

Jolien Verschueren meldt prachtig nieuws na hersentumor

Jolien Verschueren meldt prachtig nieuws na hersentumor

Jolien Verschueren maakt in het najaar haar comeback in het veldrijden. In april 2018 werd een kwaadaardige hersentumor vastgesteld bij de Oost-Vlaamse. Bijna anderhalf jaar later is ze bezig aan een comeback.

Verschueren moest twee hersenoperaties ondergaan, kreeg zeven weken bestraling en een dagelijkse chemokuur. "Ik heb nog een paar sessies voor de boeg, maar kijk beetje bij beetje uit naar het einde", zegt Verschueren op de site van Pauwels Sauzen-Bingoal. "De chemo heeft steeds minder impact op mijn fietsprestaties."

"Mijn geloof heeft me sowieso geholpen, net als de steun van mijn ouders, de rest van mijn familie en vele supporters. Jurgen Mettepenningen geeft me een jaar de tijd om opnieuw rustig te verkennen wat kan en niet kan. Ik start met één intentie: niet gedubbeld worden. Genieten wordt het doel. Er opnieuw bij zijn, is wellicht al de grootste prestatie van mijn carrière."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws