KV Mechelen is woest: "Die twee Belgische clubs, dat is één pot nat" Sport
Sport

KV Mechelen is woest: "Die twee Belgische clubs, dat is één pot nat"

KV Mechelen is woest: "Die twee Belgische clubs, dat is één pot nat"

KV Mechelen moet verplicht degraderen van de Geschillencommissie vanwege matchfixing. Sterke man Olivier Somers houdt vol dat hij onschuldig is.

"Ik geef grif toe: er is in dit verhaal veel getelefoneerd. Maar het ging erover dat het correct zou verlopen in Moeskroen. Iedereen in de voetbalwereld had het over de connectie tussen het Moeskroen van de Zahavi’s en de Qatarezen van Eupen: ‘Dat is één pot nat.’ Dat intrigeerde mij. Niet wat er bij Waasland-Beveren al dan niet gebeurde", benadrukt Somers in Humo.

"In die periode voelden wij ons geregeld in de zak gezet door scheidsrechters met een Waalse connectie", gaat Somers verder. "Op den duur zie je overal spoken, dan ben je blij als er eens iemand niet tégen je fluit. Op een keer zei hij alleen: ‘Goede vriend zal zeker goed fluiten.’ Dan doelde hij blijkbaar op Delferière en Vertenten, zijn zogezegde kameraden. Te zijner verdediging moet ik eraan toevoegen dat hij nooit geïnsinueerd heeft dat hij iets zou regelen of dat wij iets zouden moeten betalen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws