Vincent Banic: "Ik mis haar zo erg op de set van 'Familie'" Buitenland
Buitenland

Vincent Banic: "Ik mis haar zo erg op de set van 'Familie'"

Vincent Banic: "Ik mis haar zo erg op de set van 'Familie'"

Voor Vincent Banic is het afscheid van Bab Buelens (Emma) in 'Familie' zwaar gevallen. De twee zijn immers zeer goeie vrienden en speelden een koppel in de soap.

"Ik vind het een héél spijtige zaak dat Bab weg is", zegt Vincent in Dag Allemaal. "We hebben zoveel leuke dingen meegemaakt samen. Na haar vertrek zal Guido ook nooit meer dezelfde zijn. En ik ook niet."

Dat Bab uit de soap verdwijnt door Guido te bedriegen, valt Vincent ook zwaar. "Toen ik die verhaallijn voor het eerst te horen kreeg, vond ik het wel jammer. En nu nog steeds, omdat Guido en Emma in mijn ogen een goed koppel waren die al menig woelig water doorploeterd hadden. Er was al eens bedrog in het spel, maar dat hadden de twee overleefd. Guido keek enorm uit naar het huwelijk."

"Ik mis Bab superhard. We zijn echt de allerbeste vrienden en het is een hele aanpassing om zonder haar te spelen. Zij is de meest eerlijke, onbaatzuchtige actrice die ik ken. Ze zorgt er altijd voor dat je het beste van jezelf laat zien."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws