Primeur: Koen Wauters voor het eerst met gezin samen op tv Buitenland
Buitenland

Primeur: Koen Wauters voor het eerst met gezin samen op tv

Primeur: Koen Wauters voor het eerst met gezin samen op tv

Vanavond hervat VTM het populaire programma 'Groeten Uit'. We gaan van start met 1979, het jaar waarin Koen Wauters twaalf was. Het is voor het eerst dat Koen met zijn hele gezin op televisie komt. Zelf stond Koen niet te springen om mee te doen aan het programma, maar kinderen Zita (13) en Nono drongen er toch op aan.

"Ik herinner me best veel van die tijd, omdat dat het jaar was dat we verhuisd zijn van een rijhuisje, dat echt wel te klein was voor acht mensen, naar een open bebouwing”, vertelt Koen Wauters, die opgroeide in Sint-Genesius-Rode. “Ik heb enkel goeie herinneringen aan die tijd. Toch was het best een spannende periode, want de Vlamingen streden volop tegen de verfransing. Mijn pa was daar heel fel mee bezig."

“Het was niet de eerste keer dat ze me voor dit programma vroegen, maar de vorige keren lukte het niet door onze drukke agenda’s. De conclusie die ik heb getrokken na dat weekendje ‘Groeten uit’ is simpel, maar o zo oprecht: zulke momenten moeten we vaker inlassen, en dan moet ik ook gewoon m’n agenda blokkeren. Da’s echt iets wat ik moet leren", aldus Wauters in Het Laatste Nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws