Eliska (17) met mes aangerand in Erps-Kwerps: "Een jong koppel vond mij halfnaakt, bebloed en vol modder" Royalty
Royalty

Eliska (17) met mes aangerand in Erps-Kwerps: "Een jong koppel vond mij halfnaakt, bebloed en vol modder"

Eliska (17) met mes aangerand in Erps-Kwerps: "Een jong koppel vond mij halfnaakt, bebloed en vol modder"

Een 17-jarig meisje dat ging joggen in een bos in Erps-Kwerps werd door een onbekende man met een mes in de rug aangevallen. In Het Laatste Nieuws doet Eliska haar verhaal.

De feiten speelden zich zondagavond af. "Ik liep naar het Silsombos, waar ik mijn weg heel goed ken. Rond 22 uur dook er plots een man uit het niets op. Hij viel mij aan langs achter en duwde mij op de grond, in de modder", vertelt Eliska.

"Toen hij mij op mijn rug draaide, zag ik dat hij een keukenmes had. Hij begon mijn kledij open te snijden en sneed ook in mijn schouder en mijn buik. Tegelijkertijd hield hij mij in bedwang door zijn voorarm op mijn hals te houden. 'Arrête', zei hij. Ik moest stoppen met tegenstribbelen zodat hij zijn gang kon gaan."

"Hij pakte mijn oortjes en wikkelde ze rond mijn beha. Nadien trapte hij mijn schoen uit. Toen hij op een bepaald moment even zijn greep loste, kon ik mijn arm loswrikken, duwde mijn duim in zijn rechteroog en gaf hem een elleboogstoot in zijn kruis. Daarna begon hij te roepen van de pijn en liep hij weg", aldus Eliska.

"Ik wilde zo snel mogelijk uit het bos, maar werd duizelig en moest gaan liggen. Ik voelde dat ik gebeld werd, maar mijn vingers waren verlamd, dus kon ik mijn gsm niet opnemen. Uiteindelijk ben ik zelfs even buiten westen geweest. Gelukkig was die man toen al definitief weg. Nadien ben ik naar een straat gelopen, en daar heeft een jong koppel mij gevonden. Halfnaakt, bebloed en vol modder", vertelt het moedige meisje.

De man loopt wel nog steeds vrij rond. "Het was een blanke man, die een grijze joggingbroek droeg en een witte T-shirt zonder mouwen. Hij had kort, donker haar en sprak Frans. Vermoedelijk is hij tussen 35 en 40 jaar oud", weet Eliska.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws