Club Brugge twijfelt aan Leko: "Groeiende nervositeit bij bestuur" Sport
Sport

Club Brugge twijfelt aan Leko: "Groeiende nervositeit bij bestuur"

Club Brugge twijfelt aan Leko: "Groeiende nervositeit bij bestuur"

Ondanks het feit dat er sprake is van een geslaagde Champions Leaguecampagne, loopt niet alles zoals gewenst bij Club Brugge. Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert zouden zelfs twijfelen aan trainer Ivan Leko.

"De ploeg heeft Leko te vaak teleurgesteld dit seizoen en dat zorgt stilaan voor groeiende nervositeit in de bestuurskamer", aldus Peter Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

"De mooie CL-campagne verzacht de zeden maar na de winterstop primeert toch weer de competitie en dan heeft Club zoals de kaarten nu liggen voor een nieuwe titel betere play-offs nodig dan vorig jaar. Want met Genk en ook Antwerp is de concurrentie scherper, dan zijn à la carte spelers niet wat blauw-zwart nodig heeft."

"Stevige opgave"

Vandenbempt benadrukt ook nog eens dat Ivan Leko het niet bepaald makkelijk heeft. "In een persoonlijk moeilijke periode en met vervelend veel blessures op dezelfde posities staat de nog altijd jonge coach Ivan Leko voor een stevige opgave."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws