Van Uytvanck en Minnen zijn tenniskoppel: "Al die leugens en geheimdoenerij vraten aan mij" Sport
Sport

Van Uytvanck en Minnen zijn tenniskoppel: "Al die leugens en geheimdoenerij vraten aan mij"

Van Uytvanck en Minnen zijn tenniskoppel: "Al die leugens en geheimdoenerij vraten aan mij"

Alison Van Uytvanck (24) en Greet Minnen (21) zijn een tenniskoppel. Dat is iets wat je niet alle dagen tegenkomt. Bovendien duurde het een tijdje vooraleer Alison en Greet ermee naar buiten durfden treden.

"Anderhalf jaar lang waren we gewoon goede vriendinnen, die elkaar kenden vanop de Tennisschool in Wilrijk", vertelt Alison. "Tijdens een offseason gingen we samen trainen in Florida, op de Academy van Nick Bollettieri. Daar zijn we enorm naar elkaar toegegroeid.”

"Ik vertrok naar Australië en Greet bleef achter in België, maar we hielden voortdurend contact. Dan was het voor ons duidelijk. Aanvankelijk wisten we niet goed hoe we het moesten aanpakken. We hielden onze liefde nog verborgen. Want dat mocht toch niet? En was dat niet tegen de natuur?”

“Drie maanden lang hebben we onze relatie verzwegen. We ontmoetten elkaar waar niemand ons kende. Ik moest liegen tegen mijn ouders en zei vaak dat ik een afspraak met iemand anders had. Altijd met Greetje, dat zou opvallen, hé.”

Ouders

"Na die drie maanden kon ik het niet meer aan. Al die leugens en geheimdoenerij vraten aan mij", vertelt Alison. "Mijn moeder had het even moeilijk toen ik vertelde dat Greet en ik een koppel waren, maar ze heeft dat nooit getoond. Greet was meteen welkom. Mijn papa heeft er nooit een probleem van gemaakt. En nu kan mijn mama zich nog amper voorstellen dat ik met een jongen naar huis zou komen. Zij ziet ons simpelweg als een dochter en een schoondochter.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws