Viktor Verhulst onder vuur bij 'Love Island': "Ik begrijp dat wel, ja" Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst onder vuur bij 'Love Island': "Ik begrijp dat wel, ja"

Viktor Verhulst onder vuur bij 'Love Island': "Ik begrijp dat wel, ja"

Het was u allicht ook opgevallen: Viktor Verhulst zit zes weken op Gran Canaria, maar komt als presentator amper in beeld bij 'Love Island'. Hij begrijpt dat daar kritiek op is.

Viktor Verhulst was te zien in amper zes van de 26 afleveringen. "Ik snap dat de mensen het een beetje in het belachelijke trekken, maar ik relativeer het zelf, onder meer op sociale media. Ik heb zelf een foto van mezelf met Holly Mae gepost met daarbij ‘vakantie 2019’", lacht Viktor in Het Nieuwsblad.

"Maar het is niet omdat de mensen me vijf minuten per week in beeld zien, dat ik maar vijf minuten per week werk. Ik woon achter de schermen de vergaderingen bij omdat ik een goede visie op het programma heb. Ik ben 24, ik heb het profiel van de kijker van Love island. Ik kijk hier ook naar wat andere mensen doen. Hier werkt een gigantische ploeg aan een moordend tempo, vaak zijn de afleveringen pas op het laatste moment gemonteerd, ik vind dat heel interessant."

"Maar nogmaals: ik ga niet doen alsof ik hier de zwaarste job heb. Mijn vader is op bezoek geweest, samen met James Cooke. En mijn goede vriend Kobe Ilsen heb ik ook een paar dagen gezien. We hebben ons geamuseerd, maar we hebben het rustig gehouden. Las Palmas is geen Londen of Ibiza, hè?”

Populair

Laatste nieuws