James Cooke: "Dat is vreselijk bij mij en ik wil daarvan af" Buitenland
Buitenland

James Cooke: "Dat is vreselijk bij mij en ik wil daarvan af"

James Cooke: "Dat is vreselijk bij mij en ik wil daarvan af"

Voor James Cooke is het niet altijd makkelijk. Hij heeft nu veel succes, maar Cooke heeft ook naar eigen zeggen een groot nadeel. Hij is een controlefreak en daar zou hij graag verlost van zijn.

"Ik zei je toch dat ik een vreselijke controlefreak ben? Dat is mijn grootste complex, en ik wil daarvan af", zegt James in Humo. "‘Dancing with the Stars’ was voor mij in het begin de hel. Ik was als de dood voor de beelden van de trainingen die ze zouden laten zien. Ik was bang dat ze me in die filmpjes als de bleitende homo zouden neerzetten, of als de homo die altijd spierpijn heeft."

"Ik ben heel lang naar mezelf op zoek geweest. Ik weet niet of jij weet hoe het is om gepest te worden, maar ik ben daardoor hard aan mezelf beginnen te twijfelen. Je vraagt je voortdurend af: waarom? Waarom ik? Dan kom je snel uit bij: het is vast omdat ik anders ben. En dat wordt dan een issue. Bij alles wat je doet, denk je meteen: dit is waarschijnlijk weer gek of fout. Dan ga je overal bevestiging zoeken dat je wél oké bent. Het was telkens zo’n opluchting als ik merkte: o, die reageert ook zo. En die fluit ook in de gang, net als ik. Dat ik zo’n controlefreak ben, heeft waarschijnlijk ook met mijn pestverleden te maken. Ik wil er zeker van zijn dat niets of niemand het beeld kan manipuleren dat mensen van mij krijgen", stelt James.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws