Lien Van de Kelder: "Marie kan opnieuw opduiken in 'Familie'" Buitenland
Buitenland

Lien Van de Kelder: "Marie kan opnieuw opduiken in 'Familie'"

Lien Van de Kelder: "Marie kan opnieuw opduiken in 'Familie'"

Lien Van de Kelder heeft na twee jaar de rol van Marie in 'Familie' gespeeld te hebben de soap verlaten. “Ik heb Marie altijd graag gespeeld”, vertelt Lien in Story.

“Ze moordde niet met voorbedachten rade, ze werd altijd tot het uiterste gedreven. Haar moeder, omdat die haar heel haar leven had mishandeld en getreiterd, Evy omdat die haar moedertrauma oprakelde... Dat praat Maries gedrag natuurlijk niet goed, maar ergens begreep ik haar wel", aldus Lien.

“Ik had een contract van twee jaar en daar is naartoe geschreven. Marie is wel in het water verdwenen, je ziet geen lijk, dus wie weet duikt ze ooit nog op", lacht Lien.

"Het is mooi geweest. Als ik had bijgetekend zou ik vier jaar in ‘Familie’ hebben gezeten, dat vind ik al lang. De passage van Marie ging niet onopgemerkt voorbij. Liever zo dan dat het allemaal langdradig wordt. Er zijn ook nog zoveel andere interessante dingen te ontdekken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws