'Club Brugge staat op het punt om transfer van 20 miljoen af te ronden' Sport
Sport

'Club Brugge staat op het punt om transfer van 20 miljoen af te ronden'

'Club Brugge staat op het punt om transfer van 20 miljoen af te ronden'

Club Brugge werkt in alle rust verder aan het bouwen van een nieuwe kampioenenploeg. En dat gaat gepaard met redelijk wat transfers. Zowel op inkomend als uitgaand vlak staat er nog wat te gebeuren in het Jan Breydelstadion.

Wesley Moraes verhuist naar Aston Villa, terwijl Stefano Denswil zo goed als rond is met Bologna. Daarnaast staat ook Marvelous Nakamba op het punt om Club te verlaten.

De Zimbabwaan was vorig seizoen geen vaste waarde en wil graag weg. Aan interesse is er geen gebrek, want naast Aston Villa hopen nu ook Newcastle United, Hertha Berlijn en Sheffiel United op de komst van Nakamba.

Bij Club Brugge willen ze meewerken aan een deal en hopen ze Nakamba te verkopen aan een Engelse club die veel wil betalen. Aston Villa en Newcastle United zouden alvast bereid zijn om 20 miljoen euro op te hoesten. En die laatste club zou nu ook érg dicht bij de komst van Nakamba staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws