Evi Hanssen viert speciale dag met aangrijpende boodschap Buitenland
Buitenland

Evi Hanssen viert speciale dag met aangrijpende boodschap

Evi Hanssen viert speciale dag met aangrijpende boodschap

Evi Hanssen was vandaag precies een jaar samen met haar nieuwe vriend Kurt Loyens. Ter gelegenheid van die dag plaatste ze een mooie tekst op Instagram.

"1 jaar volle liefde 💕
Het was nog nooit zo makkelijk om van iemand te houden ❤️
Als ik terug scroll door mijn foto’s van het afgelopen jaar, word ik een beetje ongemakkelijk. De cynische ik (die ik tot een jaar geleden was), zou roepen dat dit een vertekend beeld van de realiteit was : zo’n nep colgate smile, zo’n verliefde blik, zo’n zorgeloos leven.
Maar op 6 juli 2018 ontmoette ik de man van mijn leven. Alle puzzelstukjes vielen op z’n plaats. Sinds die avond ben ik simpelweg gelukkig. Elke dag opnieuw. 💙
Mijn dokter zei me : “De liefde heelt alles.” En zo is het echt.
Kurt: je bent de allerleukste persoon op de wereld."

Dit bericht bekijken op Instagram

1 jaar volle liefde 💕 Het was nog nooit zo makkelijk om van iemand te houden ❤️ . . . Als ik terug scroll door mijn foto’s van het afgelopen jaar, word ik een beetje ongemakkelijk. De cynische ik (die ik tot een jaar geleden was), zou roepen dat dit een vertekend beeld van de realiteit was : zo’n nep colgate smile, zo’n verliefde blik, zo’n zorgeloos leven. Maar op 6 juli 2018 ontmoette ik de man van mijn leven. Alle puzzelstukjes vielen op z’n plaats. Sinds die avond ben ik simpelweg gelukkig. Elke dag opnieuw. 💙 Mijn dokter zei me : “De liefde heelt alles.” En zo is het echt. @loyenskurt : je bent de allerleukste persoon op de wereld 💕 .

Een bericht gedeeld door Evi Hanssen (@evihanssen) op

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws