Niels Destadsbader: "Zo gaat het nu met mij" Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader: "Zo gaat het nu met mij"

Niels Destadsbader: "Zo gaat het nu met mij"

Niels Destadsbader kon, ondanks zijn rugproblemen, toch zingen op Vlaanderen Feest donderdag. Het gaat steeds beter met de zanger.

"Het ergste is gelukkig achter de rug. Hier en daar is er nog wel een pijntje, ik ben écht blij dat ik hier was", vertelt Niels bij Showbizzsite.

"Iedereen komt wel eens iets tegen en dat hij wel eens pijn in zijn rug heeft. Dan blijf je even thuis van je werk en verzorg je je zodat je weer snel aan de slag kan. Ik hoop tussen dit en een paar weken weer volledig de oude te zijn.”

Rugklachten of niet, Niels geeft eind deze maand zijn eerste grote concert op Suikerrock. “We hebben die mensen ook meteen gebeld met de melding dat er in principe geen enkele reden is om daar niet te staan. Integendeel, ik kijk er enorm naar uit om eind juli met mijn muzikanten er weer volledig te staan en te spelen voor alle mensen die komen. Ik denk zelfs dat ik mij misschien nog harder ga amuseren omdat ik blij ben dat ik terug ben.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws