'KRC Genk doet historische zaken en mikt op transfersom van 42,5 miljoen' Sport
Sport

'KRC Genk doet historische zaken en mikt op transfersom van 42,5 miljoen'

'KRC Genk doet historische zaken en mikt op transfersom van 42,5 miljoen'

KRC Genk kroonde zich tijdens het voorbije seizoen tot landskampioen en dat werpt ook op de transfermarkt zijn vruchten af. De Limburgers staan op het punt om Ruslan Malinovskyi te verkopen aan Atalanta en zo de kaap van 40 miljoen euro aan uitgaande transfers te bereiken.

"De transfer brengt de landskampioen nog eens 13 miljoen euro op en dat bedrag kan nog oplopen", schrijft Het Laatste Nieuws. "Een eenvoudig rekensommetje leert ons dat Genk deze zomer al 42,5 miljoen incasseerde. De Limburgers passeerden eerder al langs de kassa voor Trossard (20 miljoen), Aidoo (8 miljoen) en Ingvartsen (1,5 miljoen)."

Voor een Belgische topclub is het uiteraard een gouden zaak om zomaar even meer dan 40 miljoen euro aan transfersommen op te strijken binnen één en dezelfde transferperiode. Bovendien kan het bedrag nog oplopen, want ook Sander Berge zou nog voor flink wat geld kunnen vertrekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws