'Vier grote namen gelinkt aan transfer naar Anderlecht' Sport
Sport

'Vier grote namen gelinkt aan transfer naar Anderlecht'

'Vier grote namen gelinkt aan transfer naar Anderlecht'

Nu Anderlecht een nieuwe coach heeft kan paars-wit ook werk beginnen maken van transfers. Meteen staan er vier bekende namen op de verlanglijst van RSCA.

Het Nieuwsblad linkt Vincent Janssen, Ibrahim Afellay, Jeffrey Bruma en Jürgen Locadia aan Anderlecht. Allemaal grote Nederlandse namen, maar ze speelden dit seizoen nog niet vaak.

Vincent Janssen bijvoorbeeld is nog altijd maar 24. Hij komt dan wel niet aan spelen toe bij Tottenham, maar was enkele jaren geleden nog topschutter in de Eredivisie bij AZ. Janssen zal sowieso een aardige som kosten. Het voordeel is dat Frank Arnesen goede contacten onderhoudt met zijn ex-club Tottenham.

Bruma was in het verleden aan de slag bij PSV. Nu speelt hij bij Wolfsburg, maar daar zit hij op een zijspoor. Stoke City, de Engelse tweedeklasser, is het karakter van Ibrahim Afellay (32) beu. Hij mag er dus weg. Daarnaast is er nog Jürgen Locadia (25). Hij scoorde vlot bij PSV, maar stuurt nu aan op een vertrek bij Brighton & Hove Albion.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws