Kürt Rogiers en dochter Merlijn acteren samen Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers en dochter Merlijn acteren samen

Kürt Rogiers en dochter Merlijn acteren samen

Kürt Rogiers heeft voor het eerst met zijn dochter Merlijn (9) samen geacteerd. Bovendien is het in een aangrijpende videoclip waarin het personage van Rogiers overlijdt.

'The Voice'-finalist Shane Hendrikx brengt een aangrijpende videoclip uit bij zijn nummer 'If I Was an Angel'. Kurt Rogiers en zijn dochter Merlijn spelen de hoofdrol. "Ik ken de managers van Sepp (zoals Shane in het echte leven heet, nvdr.)", legt Kürt Rogiers uit in Dag Allemaal. "Zij proberen hem te lanceren als Shane Hendrikx in Amerika. Ze hadden gebrainstormd over een videoclip waarin de hoofdrol is weggelegd voor een vader en een dochter."

"Merlijn was meteen enthousiast", vertelt Kürt. "Ze hoefde niets te zeggen in de clip, dus geen stress. Of ik het ook meteen zag zitten? Natuurlijk, niet alle vaders kunnen zeggen dat ze met hun dochter in een clip gespeeld hebben. Het leek me ook een fijne herinnering voor later."

"Toen Merlijn de clip zag, was het heel heftig. De vader die zijn leven geeft om z'n dochter te redden, dat komt aan. We zagen het resultaat met het hele gezin. Mijn vrouw moest huilen, Merlijn ook."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws