Zeer verontrustend nieuws over Théo Hayez: "Een seriemoordenaar" Buitenland
Buitenland

Zeer verontrustend nieuws over Théo Hayez: "Een seriemoordenaar"

Zeer verontrustend nieuws over Théo Hayez: "Een seriemoordenaar"

Théo Hayez verdween in het oosten van Australië. De Belgische rugzaktoerist is na anderhalve maand nog steeds niet teruggevonden. Een Australische gevangenispsycholoog ziet veel gelijkenissen met een Britse en Franse backpacker. Hij sluit niet uit dat ze alledrie ten prooi zijn gevallen van een seriemoordenaar.

“Drie jongemannen met gelijkaardige profielen die verdwijnen in twee kustplaatsjes die voor Australische begrippen redelijk dicht bij elkaar liggen. Het zou naïef zijn om dat toevallig te noemen’’, aldus forensisch psycholoog Tim Watson-Munro (65) in Australische en Britse media.

“De kans dat drie backpackers in korte tijd in dezelfde regio verdwijnen, is statistisch gezien erg onwaarschijnlijk. We weten dat seriemoordenaars het gemunt hebben op kwetsbare personen of mensen van wie de verdwijning niet meteen opgemerkt zal worden", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws