Huwelijk Kirsten Janssens al na 6 maanden voorbij? Buitenland
Buitenland

Huwelijk Kirsten Janssens al na 6 maanden voorbij?

Huwelijk Kirsten Janssens al na 6 maanden voorbij?

Volgens TV-Familie zijn er sterke aanwijzigingen dat Kristen Janssens (36) en Koen Ambroos (31) na zes maanden huwelijk al door een zeer moeilijke periode gaan.

Geheel onverwacht kondigde Kirsten precies een jaar geleden haar verloving met Koen aan. Nadien werd die ook weer verbroken. “Ik hou van monogamie en eerlijkheid”, liet Kirsten weten. “Ik hervat mijn leven alleen en met mijn kinderen.”

Toen Kirsten zwanger bleek, was ze aanvankelijk vast van plan om het kind alleen groot te brengen. Uiteindelijk kwam het tot een verzoening, maar het kindje werd doodgeboren. Het huwelijk met Koen kwam er in juli toch. “Bedankt om me zo gelukkig te maken en mijn glimlach terug te brengen. Je bent de beste!”, klonk het.

Op sociale media laat Kristen echter duidelijk blijken dat er wat mis is. Zo schreef ze bij een vakantiefoto in Egypte “Just me, myself and I...”. Met oudjaar postte ze zowaar een innige foto met Michael Torfs. "Waar er liefde is, daar is leven. Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar met veel liefde toe. En mag in 2019 de liefde nu eindelijk eens zegevieren", schreef ze.

Koen

Het regende reacties met felicitaties. "Ik wist niet dat je gescheiden was", klonk het. TV-Familie zocht contact op met haar huidige man Koen. “Ik weet niet wat ik ervan moet denken”, zucht Koen in TV-Familie. “Ze heeft contact met die Torfs, dat weet ik zeker. Maar toen ik hem daarmee confronteerde, reageerde hij niet... Het is sowieso niet echt snugger van haar om dat allemaal zo op Facebook te zetten... Of we nog een koppel zijn, Kirsten en ik? Voor ze op vakantie vertrok nog wel. Of toch voor zover ik weet... Geen idee wat de situatie nu is.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws