Hanne van K3 is heel erg geschrokken: "Ik heb een krop in mijn keel" Buitenland
Buitenland

Hanne van K3 is heel erg geschrokken: "Ik heb een krop in mijn keel"

Hanne van K3 is heel erg geschrokken: "Ik heb een krop in mijn keel"

Hanne Verbruggen van K3 is flink geschrokken gisteren. Ze nam samen met de andere K3'tjes deel aan een zwerfvuilactie in Gent.

"Vandaag gingen wij de natuur een handje helpen. We zijn naar Gent gegaan om zo veel mogelijk afval uit de grachten te vissen. Het was echt duizelingwekkend hoeveel afval we gevonden hebben!", zucht Hanne.

"We zeggen allemaal dat we wel weten hoe erg het gesteld is met plastiek en vervuiling, maar na zo'n dagje opruimen schrok ik wel wakker! Vandaag met mijn eigen ogen én neus mogen ervaren.
Ondanks de gezelligheid met Klaasje en Marthe zit er toch een krop in mijn keel", aldus Hanne.

"Het probleem is zo veel groter dan we denken en ik geloof dat als we echt willen, we zo veel kunnen bereiken samen. Laat ons beginnen met afval in de vuilbak te gooien.
Goed plan? Wie ook graag een keertje meedoet met deze actie kan bij Gents milieufront en natuurpunt Gent terecht."

Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag gingen wij de natuur een handje helpen. We zijn naar Gent gegaan om zo veel mogelijk afval uit de grachten te vissen. Het was echt duizelingwekkend hoeveel afval we gevonden hebben! We zeggen allemaal dat we wel weten hoe erg het gesteld is met plastiek en vervuiling, maar na zo'n dagje opruimen schrok ik wel wakker! Vandaag met mijn eigen ogen én neus mogen ervaren.😳🤢 Ondanks de gezelligheid met @klaasje_meijer & @marthedep zit er toch een krop in mijn keel. Het probleem is zo veel groter dan we denken en ik geloof dat als we echt willen, we zo veel kunnen bereiken samen. Laat ons beginnen met afval in de vuilbak te gooien. Goed plan? Wie ook graag een keertje meedoet met deze actie kan bij Gents milieufront en natuurpunt Gent terecht. 💚🍃 Meer info @k3.studio100 & @radio2vrt 👈🏼 #k3 #gent #radio2 #opgeruimdstaatnetjes

Een bericht gedeeld door HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__) op

Populair

Laatste nieuws