Fans maken zich zorgen om Will Tura, zanger reageert Buitenland
Buitenland

Fans maken zich zorgen om Will Tura, zanger reageert

Fans maken zich zorgen om Will Tura, zanger reageert

Will Tura treedt dit jaar een pak minder op. Het is ook wat stil rond de zanger geworden. Daardoor beginnen mensen zich zorgen te maken en vrezen ze dat het niet zo goed gaat met Will.

"Met de gezondheid is alles in orde, als het dat is wat ze bedoelen. Enfin, dat hoop ik toch, want honderd procent weet je dat nooit. Het zou niet de eerste keer zijn dat iemand naar de dokter gaat en te horen krijgt dat er iets ernstigs aan de hand is. Ik denk alleszins van niet, in dat geval zou ik wel voelen dat er iets is", zo vertelt Will in Primo.

"Volgend jaar word ik 80 (Will Tura verjaart op 2 augustus, nvdr), en ik ben er eindelijk in geslaagd om – zoals ik me al jaren had voorgenomen – wat gas terug te nemen. Ik leef nu op mijn eigen tempo. Niets moet, maar alles kan nog. Ik voel een diepe tevredenheid in mijn hart, blij met wat ik tot dusver heb mogen meemaken. Dankzij mijn publiek, ja."

"Will Tura is nog goed in conditie. Zo loopt hij dagelijks. Elke dag, of zo goed als. Ons huis grenst aan het bos en dat is natuurlijk een leuke omgeving om in te joggen. Dagelijks loop ik zo’n 40 minuten, dat doe ik al een eeuwigheid. En zolang ik dat kan blijven doen, zal ik het niet laten. Ik ervaar het trouwens niet als een vervelend karwei, nee, ik geniet ervan."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws