Veronique De Kock: "Op die leeftijd had ik mijn eerste Porsche al" Buitenland
Buitenland

Veronique De Kock: "Op die leeftijd had ik mijn eerste Porsche al"

Veronique De Kock: "Op die leeftijd had ik mijn eerste Porsche al"

Veronique De Kock werkt ook voor autofans.be. Wat misschien weinig mensen weten, is dat ze een grote autofan is. Dat vertelt ze in haar column in Story.

"Telkens er een nieuwe lancering is van een wagen, mag ik die beschrijven. Deze keer had ik geluk, want ik mocht een testritje maken met de nieuwe Porsche Cayenne Coupé. Wat een zalige bak! Als het aan mij ligt, koop ik meteen een cabrio. Alleen jammer dat die doorgaans zo klein zijn, ik kan mijn zonen moeilijk in de koffer steken. Auto’s zijn helemaal mijn ding. Dat erfde ik van mijn vader", vertelt Veronqieu.

"Ik hou vooral van mooie en snelle modellen. Daarom is Porsche ook mijn lievelingsmerk. Mijn eerste kocht ik op mijn negentiende. Het geluid dat zo’n wagen maakt tijdens het optrekken... Zalig, zo ruw. Ik zet zelfs speciaal mijn radio uit om dat te kunnen horen. Ook Sébastien is al gek op wagens. Ik kijk ernaar uit om hem over enkele jaren te leren autorijden. Iets wat ik heel goed kan, vind ik zelf, want ik heb een slipcursus gevolgd en op circuit gereden. Al zullen die lessen ongetwijfeld ook gepaard gaan met de nodige discussies en frustraties. Maar hoort dat er niet gewoon bij?"

Populair

Laatste nieuws