Henny Seroeyen over ontslag acteurs uit 'De Buurtpolitie': "Ik snap er niets van" Buitenland
Buitenland

Henny Seroeyen over ontslag acteurs uit 'De Buurtpolitie': "Ik snap er niets van"

Henny Seroeyen over ontslag acteurs uit 'De Buurtpolitie': "Ik snap er niets van"

Henny Seroeyen speelde drie jaar lang Robin Verhaegen in 'De Buurtpolitie'. Maar daar komt nu een einde aan. Niet alleen hij, maar maar liefst 5 acteurs werden ontslagen bij de populaire reeks.

Charlotte De Groof, Henny Seroeyen, Johan Kalifa Bals, Dorien Reynaert, Souliman De Croock en Tim Ost zullen niet meer terugkeren in het 13e seizoen en zullen vervangen worden door nieuwe gezichten. Iets wat de acteurs en de fans erg betreuren.

"Het is zeker niet onze keuze, en ik snap er niets van. De tijd zal het vanzelf uitwijzen: als De Buurtpolitie even populair blijft met de nieuwe gezichten, hebben ze de juiste beslissing genomen. En als het flopt, hoop ik dat ze hun fout zullen inzien…", aldus Henny die duidelijk niet blij is.

"Uiteraard ben ik er niet gelukkig mee, daarvoor deed ik het veel te graag. Ik heb me al die jaren keihard gegeven voor de reeks en een mooie fanbasis uitgebouwd. De fans zijn trouwens ook niet blij met de beslissing, vooral omdat er zoveel personages in één keer vertrekken. Er is één geruststelling: niemand sterft."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws