Bom ontploft: "Deze vijf belangrijke spelers willen Genk verlaten" Sport
Sport

Bom ontploft: "Deze vijf belangrijke spelers willen Genk verlaten"

Bom ontploft: "Deze vijf belangrijke spelers willen Genk verlaten"

Racing Genk zit met een probleem. Nog verschillende belangrijke spelers willen de club verlaten. Dat zegt journalist Stef Wijnants in zijn analyse in Het Nieuwsblad.

"Ik vond Genk op de openingsspeeldag al niet super. Zaterdag werd die lijn gewoon doorgetrokken", verwijst Wijnants naar de 3-1-nederlaag tegen KV Mechelen in Het Belang van Limburg. "Ik zag te weinig lef, duelkracht en kansen. Natuurlijk zijn daar een paar verklaringen voor."

"Zo zal Racing wekelijks worden geconfronteerd met een hongerige tegenstander. Iedereen wil de kampioen immers kloppen. Bovendien heeft Mechelen die wij-tegen-de-rest-van-de-wereld mentaliteit. Verder moeten de nieuwkomers zoals Nygren, Hagi en Cuesta onze competitie nog leren kennen. Zij gaan niet zomaar alles kapot spelen."

"Maar los van die elementen, zie ik nog iets anders", stipt Wijnants aan. "Het valt moeilijk te benoemen. Maar er lopen heel wat spelers rond die nog azen op een transfer. Maehle, Samatta, Berge, zelfs Dewaest en Heynen. Neem van mij aan: als er een bod komt van een goeie club, zullen ze niet aarzelen. Op de één of andere manier zie je dat aan hun manier van spelen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws