Fans maken zich zorgen om Megan van 'Temptation Island' Buitenland
Buitenland

Fans maken zich zorgen om Megan van 'Temptation Island'

Fans maken zich zorgen om Megan van 'Temptation Island'

Megan (20) won heel wat mensen voor zich met haar deelname aan 'Temptation Island', waarin te zien was hoe haar toenmalige vriend haar in het West-Vlaams 'koekerond' (dom) noemde voor héél Vlaanderen en Nederland. Het bleef een tijdje stil rond Megan, maar sinds kort post ze nieuwe foto's op Instagram.

En op die foto's is te zien dat ze een paar kilo's verloor én een borstvergroting onderging. Ook hebben de foto's een pikante touch. Als fans te horen krijgen wie Megan's nieuwe lief is, maken ze zich zorgen.

Haar nieuwe lief is Maxence, een stripclubeigenaar én bijna dubbel zo oud als Megan. Ook haar moeder maakte zich in het begin zorgen om haar dochter. "Een stripclubuitbater... Op welke manier kijkt zo iemand naar vrouwen, hé. Je denkt dan meteen aan ongure praktijken", aldus de moeder van Megan.

Ook toen ze vernam dat hij bijna dubbel zo oud is als haar dochter, schrok ze. "Toen heb ik wel gedacht: 'Wat moet zo'n man van ons Megan?' Maar ik moet zeggen: mijn vooroordelen verdwenen als sneeuw voor de zon. Maxence is erg charmant, en zo respectvol naar ons toe. Eigenlijk ben ik blij dat Megan voor hem gevallen is. Liever een oudere man dan weer zo'n gast van begin twintig die zich elk weekend lazarus drinkt."

Dit bericht bekijken op Instagram

@stevenwolles 📸

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__) op

Populair

Laatste nieuws