-->

Meghan Markle zit er helemaal door: "Ik kan niets goed doen voor hen"

Meghan Markle zit er helemaal door:
Donderdag 8 Augustus 2019 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Meghan Markle voelt zich een dik jaar na haar huwelijk al niet meer thuis in Engeland. De kritiek op haar begint flink door te wegen.

De 38-jarige hertogin van Sussex wordt neergezet als een hardvochtige tante die haar personeel op de vlucht doet slaan en haar man prins Harry het contact met zijn vrienden ontzegt. Bovendien ligt ze in de Britse pers steeds meer onder vuur.

De kritiek eist nu zijn tol. Medewerkers van Vogue, het maandblad waar Meghan Markle gasthoofredactrice van is, merken dat Meghan het zwaar krijgt. "Ze kreeg tranen in haar ogen toen we haar vroegen hoe het leven als royal is. ‘Ach, ik kan niets goed doen voor dat volk’, antwoordde ze ons”, klinkt het in TV-Familie.

Ook vrienden in Londen maken zich zorgen. “Ze is een depressie nabij. Niemand kan zoveel shit blijven slikken. Meghan staat op het punt te crashen. Prins Harry doet alles om haar te troosten en moed in te spreken, en ook baby Archie is voor haar een heel belangrijke reden om vol te houden. Maar als de situatie niet verandert, gaat Meghan er sowieso onderdoor, eerder vroeg dan laat…”, klinkt het.

TAGS  I  Meghan Markle  I  n365  I  showbizz