'Kompany gaat Chadli (verrassend) op déze positie uitspelen' Sport
Sport

'Kompany gaat Chadli (verrassend) op déze positie uitspelen'

'Kompany gaat Chadli (verrassend) op déze positie uitspelen'

RSC Anderlecht pakte enkele dagen geleden nog maar eens uit met een straffe transfer. Paars-wit strikte niemand minder dan Nacer Chadli.

De 30-jarige Rode Duivel komt op uitleenbasis over van AS Monaco en moet de ploeg van Vincent Kompany van een serieuze kwaliteitsinjectie voorzien. Waar Kompany de nieuwkomer gaat uitspelen, is evenwel nog niet helemaal duidelijk.

Chadli is extreem polyvalent en Kompany is op enkele posities nog steeds op zoek naar betere opties. Logisch zou zijn mocht Chadli als winger gaan spelen.

Nieuwe nummer 9?

Het Laatste Nieuws schrijft nu echter dat Kompany van plan zou zijn om Chadli aanvankelijk als spits uit te spelen. Nieuwkomer Kemar Roofe is nog geblesseerd, terwijl Pieter Gerkens en Isaac Kiese Thelin niet meteen de nummer 9 zijn die Kompany voor ogen heeft.

Chadli speelde in het verleden al een paar keer als spits. Dat was bij Tottenham. Met zijn balvastheid en scorend vermogen lijkt hij alleszins een welgekomen oplossing te zijn voor Kompany.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws