James Cooke heeft niet echt goed nieuws over toekomstige trouw Buitenland
Buitenland

James Cooke heeft niet echt goed nieuws over toekomstige trouw

James Cooke heeft niet echt goed nieuws over toekomstige trouw

James Cooke en zijn vriend Dorian zijn eindelijk verloofd. De media wachtte hier al lang op, want bij elk interview met James Cooke werd de vraag gesteld of het nog niet zover was. Een tijdje geleden ging Dorian dan eindelijk door zijn knieën, en zijn de twee verloofd.

James wachtte dus al een tijdje op het aanzoek, al wou hij ook niet dat Dorian zich verlicht moest voelen. Hoewel hij natuurlijk superblij is dat hij eindelijk verloofd is, weet hij nog niet wanneer ze gaan trouwen.

"Het ding is: onze agenda's zijn goed gevuld. We moeten dus nog bekijken wanneer we er tijd voor hebben", aldus James. "Als we te veel talmen, trouwen we misschien pas in 2065 en zo lang wil ik niet wachten."

Raadsel

"Ik heb van kennissen gehoord dat je tijdig aan de organisatie van zo'n trouwpartij moet beginnen. We willen er dus redelijk snel werk van maken. Maar voor jullie zal de datum een raadsel blijven."

"Zoiets moet je echt met je intimi vieren, vind ik. Er is een heel goede klik tussen onze beide families, dus het wordt ongetwijfeld een hele mooie dag."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws