Guy Van Sande: "Ik heb naar de zelfmoord lijn gebeld" Buitenland
Buitenland

Guy Van Sande: "Ik heb naar de zelfmoord lijn gebeld"

Guy Van Sande: "Ik heb naar de zelfmoord lijn gebeld"

De hele zaak rond kinderporno maakte dat Guy Van Sande heel diep heeft gezeten. Dat vertelt hij in een gesprek met Dag Allemaal.

"Ik heb de zelfmoordlijn gebeld. Gek van angst was ik. De scheldpartijen van voorbijgangers, mijn relatie die wankelde, mijn leven dat op straat lag... Ik werd verteerd door schuld­gevoelens, zag geen toekomst meer. Alles was een beproeving, zelfs naar de bakker gaan. Ik was compleet radeloos. Bovendien zat ik zonder inkomen", vertelt Van Sande in Dag Allemaal.

380 euro

"Ik bleek ook met niks in orde, een cadeau van mijn voormalig management. Ik viel terug op 380 euro dop. Wij moesten naar het OCMW. Intussen ben ik mijn job in de sales kwijt, omdat mijn buitenlandse werkgever een anonieme brief kreeg waarin stond dat ik negatief in de pers kwam. Inmiddels ben ik ook failliet verklaard. Het voortdurende geldgebrek is wurgend."

"Overal waar kinderen zijn, verdwijn ik meteen. Ik kijk zelfs weg. Letterlijk", beweert Van Sande, die de verontwaardiging bij de mensen begrijpt.

Natuurlijk. Als ik als buitenstaander zulke dingen zou lezen, zou ik ook denken ‘wat een arrogante klootzak is die Van Sande’. "Ik zou óók woedend en verontwaardigd zijn. (slikt) Drie jaar lang heb ik al die ‘quotes’ en ‘statements’ ondergaan. Wel, dat is nu voorbij. Ik heb die dingen nooit zo gezegd."

"Geen pedofiel"

"Laat het héél duidelijk zijn dat ik géén pedofiel ben. En ook: hier zit een voorbeeld van een man die zich compleet verloor aan drugs en in zijn val iedereen meesleurde. Hoe prekerig het ook klinkt: als ik hier één iemands zoon of dochter mee van de drugs kan houden, dan is dit toch érgens goed voor geweest."

Populair

Laatste nieuws