LASK Linz-coach onder indruk van Club: "We zagen echt af" Sport
Sport

LASK Linz-coach onder indruk van Club: "We zagen echt af"

LASK Linz-coach onder indruk van Club: "We zagen echt af"

Club Brugge schakelde LASK Linz uit in de play-offs van de Champions League. Club won zowel de heen- als de terugwedstrijd. Trainer Valérien Ismaël noemt de kwalificatie van Club Brugge verdiend.

"In de eerste helft hebben we het echte Club Brugge gezien, dat was niet het geval in de heenmatch. Met snelle combinaties brachten ze ons in de problemen. We zagen echt af voor rust", geeft Ismaël toe aan Belga.

In de tweede helft liep het beter voor Linz. "Via Ranftl hadden we op voorsprong kunnen komen. Dan kwam natuurlijk het tegendoelpunt", zegt de coach. ""We wisten dat dat kon gebeuren. Met de gelijkmaker verliep het scenario eigenlijk optimaal voor ons. Maar het breekpunt was de rode kaart voor Trauner."

"Ik ben toch trots op de prestatie van mijn team, we hebben goed het Oostenrijks voetbal vertegenwoordigd. We gaan hieruit leren en ons nu voorbereiden op de Europa League", stelt Ismaël.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws