Remco Evenepoel neemt beslissing over deelname aan Tour van volgend jaar Sport
Sport

Remco Evenepoel neemt beslissing over deelname aan Tour van volgend jaar

Remco Evenepoel neemt beslissing over deelname aan Tour van volgend jaar

Remco Evenepoel is niet van plan om volgend jaar al de Tour de France te rijden. Dat was niet het plan en dat plan zal ook niet veranderen nu hij al zo'n geweldig debuutjaar kent bij de profs.

Evenepoel wordt al als toekomstig Tourwinnaar genoemd. “Dat is heel mooi, maar die weg is heel lang. Je kunt favoriet zijn en er twee dagen voor het einde helemaal doorzakken. Ik ben nog maar negentien. Ik ga zeker volgend jaar niet starten in de Tour", benadrukt hij in Het Laatste Nieuws.

“Ik denk niet dat we moeten blijven zeggen: ‘Jonge Evenepoel wint de koers.’ Ik ben wel neoprof, maar ik heb al een paar keer bewezen dat ik het niveau van de WorldTour aankan en dat ik mijn plaats heb verdiend. Ik ken mijn plek, ik weet waar ik voor werk en wat mijn doelen zijn", stelt Evenepoel.

Hard werken

"Mijn toekomst is daarop gericht.", vervolgt Evenepoel. "Ik volg de trainingen van mijn coach, ik volg de raad van de ploeg en de resultaten die komen, zijn een beloning voor de samenwerking en het harde werken binnen de ploeg.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws