Dorien Reynaert heeft erg slecht nieuws over 'De Buurtpolitie': "Dit is een triest gevoel" Buitenland
Buitenland

Dorien Reynaert heeft erg slecht nieuws over 'De Buurtpolitie': "Dit is een triest gevoel"

Dorien Reynaert heeft erg slecht nieuws over 'De Buurtpolitie': "Dit is een triest gevoel"

Voor Dorien Reynaert zit het avontuur bij 'De Buurtpolitie' er na acht seizoenen op. Wellicht is het afscheid definitief, zo laat ze zelf weten op Instagram. Dorien speelde de rol van Femke.

"Het is gebeurd. Na 4 jaar, 8 seizoenen en 3 films was het vandaag mijn laatste draaidag bij De Buurtpolitie. Misschien voorlopig, maar waarschijnlijk definitief. Het was een ongelofelijk, leerrijk avontuur vol met leuke - lange - draaidagen, veel memorabele momenten, vele malen een lach en af en toe een traan", aldus Dorien.

"Ik heb deze rol in 4 jaar tijd doen groeien tot een personage dat ik zo graag speelde. En nu is het tijd voor iets nieuws. Wat ga ik heel het team missen - cast & de geweldige crew - m’n partner in crime in het bijzonder... én Femke."

"Als laatste wil ik nog een dikke dikke merci zeggen aan de béste fans die er zijn! Jullie allemaal leren kennen was geweldig en zonder jullie had dit nooit waar geweest. Óók jullie ga ik missen. Dit is nu even een triest gevoel maar ik had het voor geen geld van de wereld willen missen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws