Hanne van K3 moet trouw uitstellen: “Het is heel zwaar” Buitenland
Buitenland

Hanne van K3 moet trouw uitstellen: “Het is heel zwaar”

Hanne van K3 moet trouw uitstellen: “Het is heel zwaar”

Hanne Verbruggen zal nog een tijdje geduld moeten uitoefenen vooraleer ze in het huwelijksbootje kan stappen met haar Jorn. Het huwelijk wordt namelijk naar de achtergrond verschoven.

Het droomhuwelijk van de twee tortelduifjes zal nog even moeten wachten, zo vertelt Hanne in Story. “Het zal niet voor meteen zijn. Jorn en ik verbouwen momenteel samen een huisje en het zijn heel zware renovaties. Momenteel ligt de focus daarop", zegt ze. Wat allerminst wil zeggen dat ze op hun beslissing terugkomen. “We blijven er allebei keihard naar uitkijken,” aldus Hanne.

De renovaties mogen dan zwaar zijn, ook met het drukke K3-schema moet Hanne rekening houden. Al zal dat niet al te veel roet in het eten gooien. “Dat is niet heel erg, want ik heb van Karen gehoord dat je gerust negen jaar mag wachten", lacht Hanne in het weekblad, verwijzend naar de lange verloving van Karen Damen en Antony van der Wee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws