Veerle uit Blind Getrouwd moet iets kwijt over haar zwangerschap: "Ik ben heel bezorgd" Buitenland
Buitenland

Veerle uit Blind Getrouwd moet iets kwijt over haar zwangerschap: "Ik ben heel bezorgd"

Veerle uit Blind Getrouwd moet iets kwijt over haar zwangerschap: "Ik ben heel bezorgd"

Veerle is erg blij met het kindje in haar buik. Samen met Nick is ze al enkele jaren gelukkig getrouwd dankzij Blind Getrouwd.

"Ik herinner me nog goed hoe emotioneel ik werd na dat verlossende telefoontje: ‘Mevrouw, proiciat, u bent zwanger!’ Nick en ik probeerden immers al een haljaar zwanger te geraken. Ik was toen 36, en de kans op een zwangerschap daalt met de helft voor vrouwen tussen de 35 en 38. Bovendien neemt de kans op een miskraam toe naarmate je ouder wordt. In het begin wilde ik me dus nog niet te hard hechten aan ons kleintje in mijn buik, voor het geval het fout zou lopen", zegt Veerle in Story.

"Ik liet voor de zekerheid ook een NIP-test uitvoeren, en gelukkig zijn er geen afwijkingen gevonden. Maar ik zal altijd bezorgd blijven: bang dat er tijdens de bevalling iets zal mislopen. Maar ook wanneer ons kindje er is, zal ik me zorgen blijven maken. Om nog maar te zwijgen van de grote verantwoordelijkheid die ik voor de rest van mijn leven zal moeten dragen. De bezoekjes aan de gynaecoloog zijn telkens een hele geruststelling: het doet deugd om het hartje te horen kloppen. Ook de stampjes in mijn buik stellen me een beetje gerust: hoe meer beweging, hoe liever!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws