Ruzie over hond mondt uit in steekpartij in Baasrode: “Wij wilden die hond enkel aaien” Royalty
Royalty

Ruzie over hond mondt uit in steekpartij in Baasrode: “Wij wilden die hond enkel aaien”

Ruzie over hond mondt uit in steekpartij in Baasrode: “Wij wilden die hond enkel aaien”

Zondagavond omstreeks 18.30 uur is een man neergestoken in de Fabrieksstraat in Baasrode. Dat meldt Het Nieuwsblad. Een dispuut over de honden van de dader liep helemaal uit de hand.

“Mijn ex-vriend was op bezoek voor de kinderen”, zegt de bewoonster van het huis waar het incident zich afspeelde. “We hoorden de honden blaffen en gingen buiten kijken. Toen zagen we die twee mannen die duidelijk te veel gedronken hadden aan onze honden trekken. Mijn ex-vriend is ernaartoe gegaan en heeft hen gevraagd om te stoppen. Het escaleerde, hij liep terug naar binnen en kwam weer buiten met een mes. Er volgde een vechtpartij.”

De dader werd meegenomen door de politie, het slachtoffer, een 40-jarige man van Letse origine, werd buiten levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. “We hebben die mensen nooit eerder gezien, maar ze hebben zeker uitgedaagd”, zegt de ex-vriendin nog. Het verhaal van de andere partij klinkt heel anders. “Wij wilden die hond enkel aaien”, aldus de vriend van de man die de messteken kreeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws