Pijnlijke onthullingen over Diagne bij Club: "Verloor de controle" Sport
Sport

Pijnlijke onthullingen over Diagne bij Club: "Verloor de controle"

Pijnlijke onthullingen over Diagne bij Club: "Verloor de controle"

Ondanks het feit dat Mbaye Diagne vlot scoorde bij Galatasaray, kon Club Brugge hem toch halen. Dat komt omdat ze bij de Turkse topclub blij zijn dat hij vertrokken is.

"Diagne is in Istanbul, ondanks al zijn goals, nooit echt populair geweest", schrijft Het Nieuwsblad. "Galatasaray betaalde 13 miljoen euro voor de spits, die zo de op twee na duurste aankoop werd uit de clubgeschiedenis. De verwachtingen waren ­uiteraard enorm en helaas kon Diagne ze niet allemaal inlossen. De Senegalees scoorde wel vaak, maar daarbij zaten veel penalty’s en reboundgoals."

"Bij een dominante ploeg als Galatasaray had hij het tactisch moeilijk en miste hij soms grote kansen. Het leverde hem al snel de bijnaam Casper op. In het samenspel was de aanvaller immers net zo onzichtbaar als het wereldberoemde spookje", weet Het Nieuwsblad.

"Diagne verloor meer dan eens de controle. Soms toonde hij wel zijn torinstinct à la ­Balotelli – zijn idool – maar hij kon ook even gek zijn als de Italiaan. In de bekerwedstrijd tegen Alanyaspor spuwde ­Diagne zelfs naar een tegenstander. Het gevolg: vier wedstrijden geschorst." Het is aan Clement en Mannaert om Diagne bij Club Brugge wél in het gareel te houden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws