Luis (2) sterft na 'barbaarse' opsluiting op snikhete zolder: Vader wordt verdacht van moord Royalty
Royalty

Luis (2) sterft na 'barbaarse' opsluiting op snikhete zolder: Vader wordt verdacht van moord

Luis (2) sterft na 'barbaarse' opsluiting op snikhete zolder: Vader wordt verdacht van moord

In het Duitse Essen is in juli een 2-jarig kindje overleden doordat hij achttien uur lang zat opgesloten op een snikhete zolder. Zijn vader wordt verdacht van moord. Dat meldt AD.

Het was buiten 30 graden toen de 31-jarige Benjamin S. zijn zoontje Luis (2) zonder water zou hebben opgesloten op de zolderkamer. Het jongetje overleed uiteindelijk door een hitteshock.

De vader zou de deurklink van de deur hebben gehaald om ervoor te zorgen dat zijn zoontje niet kon ontsnappen. De poliite stuurde na een verontrustend telefoontje enkele agenten naar de woning. Toen zij aankwamen, stond de vader van het kind voor het huis te schreeuwen: "Mijn kind sterft, kom snel naar boven!"

Onvoorstelbaar leed

Toen de spoedarts arriveerde, was de jongen niet meer te redden. Hij werd ter plekke dood verklaard. Elke Hinterberg, de officier van justitie, noemde de actie van de vader "barbaars" en ze voegde eraan toe dat het kind "onvoorstelbaar leed" doormaakte.

De moeder van Luis, 21-jarige Angelina B., was al dagen niet meer thuis geweest op het moment dat haar zoontje stierf. Volgens de lokale media stond het gezin bekend bij de sociale diensten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws