Oostende zet stap richting finale in Gent na wedstrijd met 3 rode kaarten Sport
Sport

Oostende zet stap richting finale in Gent na wedstrijd met 3 rode kaarten

Oostende zet stap richting finale in Gent na wedstrijd met 3 rode kaarten

AA Gent en Oostende hebben na een tumultueuze heenwedstrijd in de halve finales van de Beker van België 2-2 gelijkgespeeld. Er vielen liefst drie rode kaarten.

Roman Yaremchuk opende namens Gent halverwege de eerste helft de score. Hij knikte binnen na een assist van Sørloth. Het sloeg echter snel om. Tom De Sutter eiste een hoofdrol op. Eerst scoorde hij de gelijkmaker en nadien lag hij aan de basis van een rode kaart voro Plastun, die hem alleen op weg naar doel neerhaalde.

Kort na de rust werd Gent tot negen herleid. Rosted kreeg rood voor natrappen. Niet veel later werd er ook een speler van Oostende uitgesloten. Nkaka kreeg een tweede gele kaart. Drie rode kaarten, maar er vielen in het vervolg van de wedstrijd ook nog twee doelpunten. Gent kwam zowaar op voorsprong. Dylan Bronn trapte een vrije trap eerst in de muur, maar scoorde in de herneming. Lang duur de de Gentse vreugde niet, want Laurens De Bock zorgde wat later voor de gelijkmaker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws