Woede en verontwaardiging na vrijlating van ergste vrouwelijke pedofiel ooit: "Ze is en blijft een gevaar" Royalty
Royalty

Woede en verontwaardiging na vrijlating van ergste vrouwelijke pedofiel ooit: "Ze is en blijft een gevaar"

Woede en verontwaardiging na vrijlating van ergste vrouwelijke pedofiel ooit: "Ze is en blijft een gevaar"

In het Verenigd Koninkrijk is Vanessa Marks (49) na 10 jaar cel, weer vrijgelaten. Dat meldt de BBC. De vrouw werd veroordeeld voor seksueel misbruik van peuters en baby's in het kinderdagverblijf waar ze werkte.

Minstens 64 foto's werden door de politie aangetroffen op haar computer waarop te zien is hoe ze piepjonge kinderen misbruikt. Ze deed dat in de kamer waar luiers ververst werden in het kinderdagverblijf waar ze werkte. Ze bekende tijdens haar proces dat ze dertien kinderen misbruikt has.

Volgens een speciale onderzoekscommissie heeft de therapie aangeslagen en heeft de vrouw veel spijt van haar daden. Uit verklaringen van begeleiders en medegevangenen zou blijken dat ze nu 'een andere vrouw' is.

Levenslang

Een vader van een van de slachtoffers reageerde woedend bij de BBC. "Ik wist dat deze dag zou komen. De overheid heeft met ons onvoldoende rekening gehouden. Wij zijn ook slachtoffers en wij zijn door Marks veroordeeld tot levenslang. Ze is en blijft een gevaar", zei de man.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws