Maakte Van Evenepoel de verkeerde keuze? "Ik hoop dat het met hem niet gebeurt" Sport
Sport

Maakte Van Evenepoel de verkeerde keuze? "Ik hoop dat het met hem niet gebeurt"

Maakte Van Evenepoel de verkeerde keuze? "Ik hoop dat het met hem niet gebeurt"

Guillaume van Keirsbulck maakte net als Remco Evenepoel zijn debuut als jonge prof bij Quick.Step. Achteraf bekeken lijkt hij daar spijt van te hebben.

"Ik weet niet of dat een cadeau was», zegt hij. "Vandaag had ik liever bij een kleinere ploeg gedebuteerd. Ik was een coureur die graag won, maar dat kon niet bij Quick.Step", zo vertelt Van Keirsbulck aan Het Laatste Nieuws.

"Ik moest werken voor de grote kopmannen: logisch, maar de winnaar in mij ging wel een beetje dood. In het begin merk je dat niet, maar op de duur kwam ik op een punt dat ik bijna niet meer graag koerste. Dat is ook de reden waarom ik vertrokken ben. Ik hoop dat dat met Remco niet gebeurt."

"Anderzijds hoop ik dat ze hem niet te zot maken. Van mij zeiden ze na mijn eerste jaar dat ik de nieuwe Boonen was, Remco is nog voor zijn eerste koers al de nieuwe Merckx. Als je dan niets kan tonen, is dat gevaarlijk voor het kopje. Je kan sneller de moed verliezen dan wanneer er geen druk is."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws