André Hazes vertelt verschrikkelijk verhaal over zijn zoontje: "Zo zwaar" Buitenland
Buitenland

André Hazes vertelt verschrikkelijk verhaal over zijn zoontje: "Zo zwaar"

André Hazes vertelt verschrikkelijk verhaal over zijn zoontje: "Zo zwaar"

Het zoontje van André Hazes heeft het na de geboorte maar nipt overleefd. Dat vertelt de Nederlandse zanger in 'Waar is de Mol?'

"André is zeg maar dood geboren”, vertelde vader André Hazes. “We waren in het ziekenhuis en alles was goed. Op een gegeven moment zagen we zijn hartslag steeds lager gaan. Dat was echt de hel.”

Vriendin Monique Westenberg kreeg het zwaar te verduren. "Mo moest met spoed naar de operatiekamer. En toen kreeg ze verdoving, maar ze moesten meteen aan het werk, dus ze heeft alles gevoeld. Ze hebben haar echt letterlijk opengetrokken.”

Door de navelstreng die om de nek zat kreeg de baby steeds minder zuurstof. “Toen kwam André eruit en bungelde hij zo. Het was niks. Die kamer was doodstil en iedereen had gewoon stress. Ik dacht ‘mijn kind is geboren, maar het leeft niet’.”

Uiteindelijk kwam het toch goed. “Plots kwam er een geluid uit. Maar ze zeiden dat hij, omdat hij een minuut geen zuurstof had gehad, daar last van zou kunnen krijgen. Of dat hij in een rolstoel zou komen of wat dan ook. Dat was echt de zwaarste nacht van mijn leven.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws