Sylvie Meis openhartig over haar carrière: “Daarom vind ik geen televisiewerk" Buitenland
Buitenland

Sylvie Meis openhartig over haar carrière: “Daarom vind ik geen televisiewerk"

Sylvie Meis openhartig over haar carrière: “Daarom vind ik geen televisiewerk"

Slyvie Meis (41) schrijft in haar column in Grazia over hoe ze met haar geld omspringt. De Nederlandse presentatrice let blijkbaar goed op haar uitgaven.

Zo houdt Sylvie de prijskaartjes van kleding goed in het oog. “Voor je het weet, rijst je uitgavepatroon de pan uit. Daarom koop ik slim. Dior, Balmain, Alexandre Vauthier couture: hartstikke leuk, maar je bent zo 6.000 euro lichter."

"Doe mij dan liever een shopsessie van 500 euro bij Zara, H&M en Mango, of online bij Revolve”, klinkt het bij de ex van voetballer Rafael van der Vaart.

Influencer

Ook haar zoon leert via zijn ouders verstandig om te springen met geld. “Damián probeer ik al van jongs af aan de waarde van geld in te laten zien. Hij krijgt nog geen vast bedrag aan zakgeld, maar af en toe krijgt hij iets toegestopt van mij en Rafael."

"Ik had me ook puur kunnen concentreren op televisie, maar je ziet het: dit jaar heb ik geen show, omdat de aangeboden formats niet bij me passen", klinkt het bij Sylvie, die momenteel vooral haar geld verdient als influencer.

1,2 miljoen

"Ik wacht tot het programma me bevalt en dan kom ik heus weer terug, maar in de tussentijd wil ik wel werken. Nou, ben ik even blij dat ik de afgelopen jaren bijna 1,2 miljoen followers heb vergaard”, aldus de 41-jarige Meis.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws