2-jarig meisje sterft in snikhete auto terwijl haar moeder zich bezat met vrienden Buitenland
Buitenland

2-jarig meisje sterft in snikhete auto terwijl haar moeder zich bezat met vrienden

2-jarig meisje sterft in snikhete auto terwijl haar moeder zich bezat met vrienden

Een 2-jarig meisje is onlangs overleden nadat haar moeder haar vijf uur lang in een snikhete auto had achtergelaten. De moeder was in dronken toestand in slaap gevallen. Dat schrijft The Daily Mirror.

De vrouw zat met haar dochtertje in haar auto toen ze een oproep kreeg van vrienden met de vraag of ze een drinkpartij zag zitten. Op de afgesproken plaats in Torrence, Californië, kroop ze bij haar vrienden in de wagen en begonnen ze alcohol te drinken.

Het kindje lag op dat moment te slapen in de andere, snikhete wagen. De zon scheen genadeloos en alle ramen waren dicht. Net als haar dochter viel de moeder in slaap na de drinkorgie. Wanneer ze enkele uren later wakker werd, trof ze haar dochtertje aan met brandwonden over haar hele lichaam.

Hulpdiensten

De hulpdiensten werden gebeld, en de verplegers legden het kindje op het gras en overgoten haar met koud water. Ze werd nog naar het ziekenhuis overgebracht, maar ook dat mocht niet meer baten. De moeder wordt in hechtenis gehouden in afwachting van het onderzoek.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws