Openhartige André Hazes: "Dat hakt er heel stevig in bij mij" Buitenland
Buitenland

Openhartige André Hazes: "Dat hakt er heel stevig in bij mij"

Openhartige André Hazes: "Dat hakt er heel stevig in bij mij"

Relatiecrisis of niet, de zangcarrière van André Hazes loopt van een leien dakje. In Dag Allemaal opent André zijn hart over zijn vader, die op 23 september dag op dag alweer vijftien jaar overleden was. “Wat ik vooral mis is een vader die met zijn vuist op tafel slaat als hij het niet eens is met wat ik doe”, aldus de zanger.

André vertelt aan het weekblad dat hij in de aanloop van zijn concerten in de Ahoy dikwijls aan zijn vader denkt. “Nu denk ik behoorlijk vaak: ‘Was mijn vader hier nu maar’. Hij heeft daar zo vaak opgetreden. Ik zou hem weleens willen vragen hoe hij dat precies aanpakte. Die drie avonden komt er telkens 15.000 man opdagen en de enige die het kan verkloten voor hen, ben ik”, zegt hij.

“Hetzelfde geldt voor mijn privéleven”, aldus André. “Bij de geboorte van Dré heb ik hem het meest gemist. Toen ik vlak daarna de kamer rondkeek, zag ik de hele familie van Monique zitten. Ik had alleen Djarno (Hazes’ neef en tourmanager, nvdr). Voor mij zat er niemand anders. Op zo’n moment hakt het gemis er stevig in.”

Kater

“Ook als ik een kater heb en toch moet werken denk ik veel aan hem, omdat hij dat 365 dagen per jaar had”, grapt André. “Ik zou hem om tips willen vragen om zo’n werkdag met een zwaar hoofd toch enigszins draaglijk te maken. Al denk ik dat ik zijn antwoord wel weet: ‘Gewoon doordrinken’.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws