Carrefour komt met zeer dringende waarschuwing en oproep over product uit de winkel Binnenland
Binnenland

Carrefour komt met zeer dringende waarschuwing en oproep over product uit de winkel

Carrefour komt met zeer dringende waarschuwing en oproep over product uit de winkel

Carrefour kondigt een dringende terugroepactie aan voor de Zwarte Peper Gemalen (100 g) van het merk SIMPL. Deze actie is in overleg met het FAVV genomen wegens een te hoog gehalte aan minerale oliën (MOAH: Mineral Oil Aromatic Hydrocarbons).

De betrokken producten hebben de EAN-code 5400101062696 en houdbaarheidsdatum 01/2026, betreffende de lotnummers P181621 en P182299.

Deze voorzorgsmaatregel volgt na de vaststelling dat de peper deze ongewenste stoffen bevat, wat een risico kan vormen voor de consument. Carrefour heeft het product uit de schappen verwijderd, maar enkele eenheden zijn al verkocht in de Belgische markt.

Consumenten die dit product gekocht hebben, worden opgeroepen het niet te consumeren en terug te brengen naar het verkooppunt voor een volledige terugbetaling.

Klanten kunnen voor verdere informatie contact opnemen met de klantendienst van Carrefour België via het gratis nummer 0800/9.10.11, beschikbaar van maandag tot zaterdag, tussen 8u30 en 20u00. Carrefour biedt excuses aan voor het eventuele ongemak

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws